Maybelline affınıtone foundation

 Selam ben geldim ! bu gün sizlere makyaja yeni başladığım zamanlarda kullandığım Maybelline affınıtone fondötenini anlatacağım. Beğeniyor muyum ? hala kullanmaya devam ediyor muyum bu soruların cevabı için okumaya devam etmelisin :


Makyaja yeni başladığım zamanlarda herkes gibi ne alacağını bilemez halde ortalıkta dolanıyordum 2 yıl önce. tester dahi almadan hatta elimde bile denemeden aldığım bir fondötendir bu. Eve geldim deniyorum falan  sür Allah sür modundayım . cildimdeki kızarıklıklar falan kapanınca ben bu ürünü mükemmel sanıp sen git 2 ay boyunca bunu sür. Hayatımın hatasını yapmışım ki sonra anladım. Bu ürünün bendeki hikayesi bu şekildeydi ürün yorumuna gelirsek :
Kapatıcılığı yüksek ve karma – yağlı cilt yapısına sahip kişilerin bu fondöteni seveceğine eminim ama kuru ciltliler için aynı şeyi söyleyemem.
Sıvı ve akışken bir yapısı var
Mat bitişli fondötenlerden
İçerisinde E vitamini içeriyor ve 30 ml ürünün 12 ay içerisinde bitirilmesi söyleniyor ancak hunharca kullanmadığınız sürece bitmeyeceğine eminim.

rengi bu şekilde 
 Kuru ciltli birisi için aman elin ya da gözün  kaymasın parana yazık ! günlük kullanım için uygun bunu sürdükten sonra üstüne kapatıcı kullanmanıza gerek kalmıyor iyi hoş da kuru ciltlileri de düşüneydiniz sevgili maybelline.. ciltte pütür pütür kalmasından dolayı ve gün içerisinde belli bölgelerde fondötenin uçması sevmediğim özelliklerinden.
Son olarak diyeceğim şu ki yağlı ve karma ciltliler bir şans verebilir kuru ciltliler ise koşarak uzaklaşmalı bu fondötenden. Bir başka yazımda görüşmek dileğiyle…

Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. güzel yazı emeğinize sağlık sizide bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Normalden yağlıya dönük bir cildim var ama denemedim bu ürünü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uygun fiyatlı ürünlerden😊 bir bakabilirsiniz cildiniz öyleyse

      Sil
  3. Çoğu arkadaşıma önerdiğim fondötenlerden uygun fiyatlı güzel :)

    YanıtlaSil
  4. Benim kullandığım eski fondötenlerimden. Cildi pütür pütür yaptığı doğrudur

    YanıtlaSil
  5. Hımmmm gayet güzel öneriler bence...

    YanıtlaSil
  6. Bu ürün bir zamanlar baya övülmüştü. Gidip renklerini denemiş ve bakmıştım ama son anda vazgeçip almamaya karar verdim. İyi yapmışım galiba.

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir isiltisi var 😊

    YanıtlaSil
  8. deneyıpde begenmedıgım urunlerden begenmemene sasırmadım dolayısıyla teşekkurler :)

    YanıtlaSil