Hoşgeldin yeni yıl ?!

Herkese selam bu yazıya denk gelen sevgili okuyucu umarım bana yazı atmadığım zamanlarda kızmamışsındır. ilham denen o, insanların yazmamak için bahane uydurduğu zıkkım gerçekten varmış! içimden yazı yazmak gelmiyordu ve zoraki şeyleri yapmayı sevmediğimi bilirsiniz. bu yüzden uzun zamandır yazamıyor ve yazmaya vakit ayıramıyordum. yeni yıla çok az zaman kaldığına göre yılın son yazısını  bari atayım dedim. buraya küçük notlar bırakacağım bir miktar faydam dokunursa ne mutlu bana hadi başlayalım :


''yeni yıl yeni umutlar'' gibi klişe cümleler kurmaya gelmedim buraya. bu yıl kendinize bir iyilik yapın ve hayatınızda gereksiz olduğunu düşündüğünüz , zaman kaybı olduğunu hissettiğiniz ama ondan bir türlü kurtulamadığınız durumlardan ve kişilerden kurtulun! az insan öz insan kavramını hayatına sokmalısın  sevgili okuyucu.

seni mutlu eden , yaptığın da keyif aldığın şeyleri hayatının merkezi haline getirmeyi dene. mutlu olmaya hepimizin ihtiyacı var. sana inanıyorum eğer sen de kendine inanıyorsan başaracağına eminim!


her zaman her şey yolunda gidecek diye bir şey yok.'' böyle olması gerekiyormuş , kader ....''  hayıflanın diye bunları söylemiyorum.  bırakın bu şekilde kalsınlar. sen bu olumsuzluktan kendine ne katabildin, bundan ne ders çıkardın  buna bakmayı dene sevgili okuyucu.

nerede olmayı düşlüyorsan orada olman dileğiyle bu yazıyı bitiriyorum. bir sonraki yazımda görüşmek dileğiyle sevgili okuyucu. düşüncelerini yorum olarak bırakmayı da unutma benim için çok önemliler biliyorsun...

Yorum Gönder

9 Yorumlar

  1. Ben genelde ise yaramayanlari cöpe atarim. Ve attigim hic bir mal icin üzlmedim 😁 herkes böyle yapabilse keske.

    Ziyaretin.beni cok mutlu etti canm. Sana da hayrli mutlu bir yıl diliyorum hemde sevdiklerinle 😘 sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Güzellikler, gülüşler getirsin yeni yıl. :)

    YanıtlaSil
  3. Harika bir yılın olsun .Ne güzel bir yazı çok doğru :)

    YanıtlaSil
  4. çok faydalı şeyler sölemişsin evet temizlik iyidir :)

    YanıtlaSil
  5. Bazen hepimize oluyor inan ''yazmayı istememek''.Blog bir de o kadar emek,zaman,sabır isteyen bir meşguliyetki..Umarım yeni yılda herşey gönlünce olur..

    YanıtlaSil
  6. Hayata çeki düzen vermenin zamanı bence de yılbaşı :D

    YanıtlaSil
  7. Beautiful post dear! ♥ I like your blog!
    Following you! Follow back?

    http://colourfulmadness.blogspot.com/

    YanıtlaSil