L'oreal Paris üç etkili cilt düzgünleştirici zengin temizleme sütü

Selam ben geldim ! bu günkü yazımda L’oreal paris üç etkili cilt düzgünleştirici temizleme sütünden bahsedeceğim. Ürünü beğenmiş miyim ? kullanmaya devam eder miyim ? gelin birlikte inceleyelim :



3 hafta önce aldığım ve biraz deneyimlemeden size anlatmak istemediğim bir ürün açıkçası. Çünkü ilk başta bir miktar uyguladığım zaman beğenmedim fakat sonradan zaman vermek istediğim bir ürün oldu bu.
Ürünün vaatleri : - makyaj kalıntılarından arındırır
-cildi nemlendirir
-cildi yumuşatır.
Bu temizleme ürünü hem göze hem de cilde makyaj temizleme için kullanılıyor. Hipoalerjeniktir ve alkol içermez. Alkol içermemesi benim için artı bir puan ancak gözüme uyguladığımda yıkamazsam gözümü yakıyor. Bendeki formülü kuru ve hassas ciltler için olanı. normal ciltliler için olanı da var. 200 ml olan ürünün 6 ay içerisinde bitmesi gerektiği öneriliyor.

içeriğine bakmak isterseniz diye buraya bırakıyorum 
Bayıla bayıla kullandığım temizleme ürünlerinin arasına giremedi bu ürün çünkü cildimi temizlemede sadece bu ürünü kullandığımda yeterli gelmediğini ve makyajı tam çıkarmadığını fark ettim ancak bir başka ürünle temizleyip üstünden son kez bir pamuk yardımıyla bu sütle temizlersem biraz daha güzel sonuç elde edebiliyorum. Ek olarak gözümü yakması da pek hoşuma giden bir şey değil!

Bir daha alır mıyım almam heralde bu ürünü ama bitene kadar kullanacağım ziyan olmasın ama dimi :). Bir başka yazımda görüşmek dileğiyle hoşçakalın…

Yorum Gönder

18 Yorumlar

  1. Canım olmasada olurmus bence göz yakması cok kötü :/

    YanıtlaSil
  2. yorumlarını dikkate alarak ben de not ediyorum kenara canım :) bu arada takipdeyim artık seni de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim :) bende sizin yorumlarınızı dikkate alıyorum

      Sil
  3. Ben de temizleme jelini incelemiştim blogumda ve benimde memnun kalmadığım yanları olmuştu eksikleri olan bir seri denebilir :))

    YanıtlaSil
  4. göz yakması kötü olmuş ben de almam sanırım :(

    YanıtlaSil
  5. Ürünlerin göz yakması hiç hoş değil :/

    YanıtlaSil
  6. Tabiside israf günahtır kullan :)

    YanıtlaSil
  7. Canım bende bu üründen nefret ettim fakat şu an Garnier'ın makyaj temizleme jelini kullanıyorum öyle güzel temizliyor ki sana da öneriyorum muhakkak bak.

    YanıtlaSil
  8. Ben bu serinin yüz kremini kullanmıştım bir ara sivilce yapınca bıraktım bu seride sıkıntı var sanırım :) Garnier çift bazlı göz temizleme yağından çok memnunum benim gözümü yakmıyor yağlandırmıyor tavsiye ederim ^^

    YanıtlaSil
  9. İlayda bu ürünü denemedim ama ilk kez L'Oréal 'in eşsiz çiçekler serisini merak ediyorum;)

    YanıtlaSil