Bepanthol dudak bakım kremi

Herkese merhaba bu yazımda da bayıla bayıla kullandığım bir başka üründen bahsedeceğim. bana oldu en sonunda oldu bim bam bom diye sarki soylettiren kremdir kendileri yahu.  Günde 1 kez bile kuruyan dudaklarınıza sürseniz yumuşacık yapıyor dudaklarınızı. Renksiz yapıda ve etkisi geçtikten sonra dudağı kurutmayan cinsten . dudak kuruluğundan son derece muzdarip olduğum için lipstick, lipbalm vb. ürünlerle yakından ilgiliyim. Geçen kış canımdan bezdirmişti beni o çatlak dudaklar :/ bende bu yıl kış gelmeden önlemimi fazlasıyla aldım. Artık siz korkun soğuk havalarrrr!!

Her gördüğümde ‘’hiiiiiiiaaaaaaaaaa’’ diye atlarım reyonların üstüne ürünü alabilmek için. İddalıyım beni geçemezsiniz a dostlar :D. Günde 3 kere sürmeniz yeterli bu kremi . kullanımı da çok değişik aslında diğer lipbalm larda görmediğim bir kapağı var. Yuvarlak bir girişli, Küre gibi yani. hayatımda ilk defa bir dudak bakım ürünü bitirdiğim o da bu üründür . eğer dudaklarınız çok kuruysa veya kurumaya meyilli ise diğer dudak bakım ürünlerine gitmeyin buna uçun :D. Ben 6 tane falan bitirdim bu üründen . düzenli kullanımda dudakları kalıcı yumuşaklığına geri kavuşturuyor :). Bir başka bayıla bayıla kullandığım ürün tanıtım yazımda görüşmek dileğiyle xoxo.

Yorum Gönder

22 Yorumlar

  1. Bu markanın dudak kremi olduğunu bilmiyordum.Eminim çok iyidir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten çok başarılı dudak bakım ürünüdür :)

      Sil
  2. dudaklarım ince olduğu için hemen kurur ve çatlar bir çok dudak ürünü kullandım bunu da kullanmayı dusunuyorum umarım iyi gelir :)

    YanıtlaSil
  3. Çok merak ettiğim bir üründe hemen alacağım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Bende yatarken bildiğimiz vazelin sürerim sabaha yumuşacık olurlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sürerdim eskiden fakat sonradan fark ettimki dudak kenarlarımı tahriş ediyormuşş 😞

      Sil
  5. Ben kisin yer yer kuruyan yüzüme de özellikle burun kenarlarima kullaniyorum hizli etki veriyor gercekten, ellerine saglik

    YanıtlaSil
  6. Kış gelmeden dudaklarım kurudu. İki haftadır sürekli spaghetti yemiş gibi geziyorum. Düşün artık ne derece nemlendiriyorum :D

    Bunu da bir deneyelim bakalım. Tanıttığın için teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  7. ayy çok teşkkürler şu ara o kadar çok ihtiyaç var ki , ben de markanın bu tip bir ürünü olduğunu bilmiyordum , hemen edinmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sohbahar ve kış aylarının feci sorunu dudak kuruluğu. Faydalı olabildiysem ne mutlu bana 😊❤️

      Sil
  8. Kremlere bayılıyorum buna da bakıcam hic duymamıstım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eczanelerde satılıyor canım belki de ondan duymamışsındır 😊

      Sil
  9. İşe yaramayan lip balmlar yerine bu tarz kremler kullanmak daha mantıklı cidden.Elinize sağlık<3

    YanıtlaSil
  10. Benim de çok ihtiyacım var dudaklarım çatlak yara bere ama bilemiyorum kullansam mı böyle tat bırakanları sevmiyorum pek yine de nerde bulabilirim?
    Bu arada yazın çok işime yaradı umarım seninkiler de sağlığına kavuşur
    Öpüyorum ❤️💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ürün klasik krem kokuyor çok hoş bir koku onuda burnunun dibine kadar getirdiğinde alıyorsun. Tadsız yani 😊 😊 eczanelerde bulabilirsin

      Sil
  11. Bepanthol sık kullanığım bir marka, kremleri dertlere deva adeta.

    YanıtlaSil