Tuhaf Arkadaşlar!! (GÜNLÜK SERİSİ)

 Herkese yeniden merhaba bu yazımda da size bir anımdan  bahsedeceğim . Arkadaşımla ders çıkışı kızılay a gidiyoruz böyle dersden  bunalmış ‘’ Allahım al canımı ‘’ dermişçesine bezmişim yorgunluktan. Böyle bissürü mağazaya girdik alışveriş yaptık kafamı dağıttım şımarık kız itemi olmamaya dikkat ederek tabiki de . bir yerlerde kahve içtikten sonra mango ya girdik. Ben mangonun bütün ürünlerine ‘’seninle evlenebilirim bebeğim’’ bakışı atan bir kızım lütfen dövmeyin beni :)
Her neyse mangoda bir şarkı çalıyordu ben gene elimde kıyafetle kabine giderken  arkadaşım aklıma geldi ve ona baktığımda olduğu yerde dans ediyordu. ''Ulan manyak mısın?'' demek gelsede içimden ''canım arkadaşım napıyosun'' demekle yetindim :D. Ya bu şarkının adı ne  com deus me deito        demeye başladı çat pat yabancı diliyle. Yahu ne diyosun anlamıyorum dememe kalmadan şarkının benimde en sevdiğim fakat onun bilmediği bir şarkı olduğunu anladım. Neyse çıktık mağazadan ona şarkıyı açtım ve ‘’ bu mu ?’’ diye sordum o anlık sevinçle ‘’ evettttt’’ diye bağırdı. Bende şarkının adını ona verip eve geçtim. Şimdi bu aklına nerden geldi de bize anlatıyorsun yahu derseniz şarkıyı şarkı listemi baştan sona tavaf ederken buldum :D ve bunu hatırladım. Kısacası demem o ki böyle küçük şeylere bile sevinebilen insanlar var hayatta . ama gerçekten o anki gülmemi size anlatamam. Yoldan geçenler ‘’ bu deli kız neye gülüyor yahu açıkta bişey mi var ayol’’ bakışlarıyla öldürdüler beni ama o an onları takacak durumda değildim çünkü delicesine arkadaşıma gülüyodum :D. Bu da böyle bir anımdır işte. Başka bir yazımda başka bir zaman görüşmek dileğiyle kızlar  bu arada şarkıyı merak edenler için aşağıya linkini bırakacağım.
. Takipte kalın öpüldünüz .xoxo

şarkının linki : https://www.youtube.com/watch?v=6S4ToE8oGVw

Yorum Gönder

14 Yorumlar

  1. Sevdiğim parçalar var; ama ansızın "hangisi" diye sorulsa tekinin bile aklıma gelmediği oluyor:)

    YanıtlaSil
  2. Güzel,ritmik bir şarkıymış :)

    YanıtlaSil
  3. komik bi anı okurken bende eğlendm :D

    YanıtlaSil
  4. Mango ürünlerine bende taparcasına bakıyorum canım yalnız değilsin:D

    YanıtlaSil
  5. Siteye girdiğimde çalan şarkıya hayran kaldım :)

    YanıtlaSil
  6. İnsana böyle arkadaşlar lazım işte :))

    YanıtlaSil
  7. Mango benim de vazgeçmeyeceğim marka <3 <3

    Güzel anıymış.. Küçük tesadüfler gerçekten insanı mutlu ediyor, belki saçma sapan diye tabir edebileceğimiz heyecanlar bile oluşturuyor..

    Ayrıca şarkı çok çok güzel, bu yaz en beğendiğim yabancı club şarkısı diyebilirim ^^

    İlk duyduğumda defalarca başa alıp dans etmiştim :D

    YanıtlaSil