Yeni başlangıçlara


Söze nerden başlayacağımı bilmiyorum, nasıl konuşmam gerektiğini de bir miktar unuttum. Uzun zamandır elimi sürmüyordum buralara, umarım beni affedebilirsiniz. Kafamı topladım ve tekrar burdayım:)

Ne zaman bunalsam deniz kenarına gidip, denizi izlerim saatlerce. Kimseyle konuşmam öylece bakarım ifadesizce. Denize uzun uzun baktığımda içimdeki kötü enerjileri alıp götürür gibi gelir. Bu baktığınız deniz karadenizse tadından yenmez bilesiniz . Çünkü karadeniz bu zamana kadarki bütün sıkıntıları alır içine çekermiş. Ankaradayken bir parçam eksikmiş hissi burdan geliyor aslında. Deniz yok, sıkıntımı nasıl atacağım diye dört dönüyorum o karışık şehirde. Son olarak, buralara gelirseniz kayaların üstüne oturmuş denizi seyreden birisini görürseniz , yanına oturup siz de ona ortak olun. İyi gelecektir :) 

Yorum Gönder

8 Yorumlar

  1. Hoşgeldin canım benim evet yoktun bayadır seni yeniden görmek çok güzel ❤😊ah o denizi oturup saatlerce izlemek en çok sevdiğim şeydir 😊 beklerim yanıma yoldaş olarak 😊 tekrar hoşgeldin canım benim sevgiler 😊❤

    YanıtlaSil
  2. ayyyyyy ciciiiiii tabiiii sevilmez mi deniz ve kenarısııııı :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bunu bir kere denemiştim. Ama Marmara denizine bakarak. :)
    Gerçekten insanın içindeki kötü enerjileri, hisleri alıp götürüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deniz olsun da, hangisine baktığının önemi yok :)

      Sil
  4. Benim bulunduğum yerde en yakın deniz, göl gibi kalıyor. körfez mi ne deniyor sanırım öyle pek anlamam coğrafyadan. bir de uzak yine de. keşke evimden çıkıp yürüme mesafesinde denize ulaşabilseydim :)

    YanıtlaSil