Koca Bir Yıl Olmuş !

 Herkese merhaba sabah telefonumdan yükselen garip melodi sesiyle uyandım. Arama zil sesi değil mesaj zil sesi de değil o zaman ne diyerek  uyku sersemli halimle telefonuma baktım. ‘’Arsel’in Okyanusu bu gün 1 yaşında’’ bildirimiyle karşılaştım. Blog yazmaya başlayalı tam bir yıl olmuş , koca bir yıl ! Doğruyu söylemek gerekirse aklımdan çıkmış iyi ki hatırlatma koymuşum dedim kendi kendime eheh biraz balık  hafızalı olduğum söylenir de:)

Evde otururken ‘’bende artık bir şeyler yapmalıyım!’’ diye blog yazmaya başlamıştım ve bunun bu noktalara geleceğini hiç düşünmemiştim. Nasıl olsa yazdıklarımı kimse okumaz diye düşüncelerimin hepsini yazıya dökmüştüm ilk başlarda. Sonra bir baktım durum o noktaları baya  bir geçmiş :)

Okurken insanı sıkan uzunluktaki yazılardan hep nefret etmişimdir (hala da sevmem ) o yüzden az ve öz ama okuyucunun anlayacağı türden yazılar yazmak benim ilk idealim aslında. İlk ve tek heralde emin değilim :D


Gene az ve öz konuşup bu postu buraya bırakıyorum. Son olarak yapmak istediğiniz şeylerin arkasında durun ve vazgeçmeyin! Vazgeçerseniz kaybetmiş olursunuz. Bir başka yazımda görüşmek dileğiyle hoşça kal sevgili okuyucu..

Yorum Gönder

35 Yorumlar

  1. daha nice yaşlara olsun inşallah canım benim daha nice güzel paylaşımlara doğum günü kutlu olsun bloğunun sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Nicelerini görmen dileğiyle. :)

    YanıtlaSil
  3. Nice yaşları olsun blogunun tebrik ederim bol bloglamalı yıllara canım :)

    YanıtlaSil
  4. İyiki dogmussunnnn haha :) nice yillara canm 😄😄💕

    YanıtlaSil
  5. Tebrik ederim.Daha nice yıllar yazmak ve okunmak dileğiyle ;)

    YanıtlaSil
  6. Valla benimde galiba 1 ay sonra 1 yıl olacak bende tam bilmiyorum 😁 Eski postlara bakmam gerekecek. Nice bizli yaşlara o zaman ❤

    YanıtlaSil
  7. nice güzel bol okuyuculu yıllara o zaman :)

    YanıtlaSil
  8. Nice mutlu bol bloglamalı yıllara :).

    YanıtlaSil
  9. Bir bakmışsın öylesine kafanı dökmek istediğin blogda ne yazılar birikmiş 3 sene olmuş :)

    YanıtlaSil
  10. Nice yıllara, umarım devamını da görürsün ve güzel geçer :)

    YanıtlaSil
  11. Hayırlı olsun daha bir çok yıllara olsun sizin için :))) ne varsa kısa yazılarda var Bende uzun uzadıya sevmiyorum. Ve okuyamıyorum da :)))

    YanıtlaSil
  12. Tebrik ederim zevkle okuyoruz:))

    YanıtlaSil
  13. Tebrik ederim zevkle okuyoruz:))

    YanıtlaSil
  14. Bu 1 senede çok güzel yol kat etmişsin.Ayrıca yazıların da okunuyor merak etme :) Bol yazılı,bol okunmalı,bol yorumlu daha nice yazılara,nice senelereeee .....

    YanıtlaSil
  15. Nice seneler mutlulukla yazman dileğiyle :)

    YanıtlaSil