Wet N Wild – In The Flesh Ruj

 Yazı yazmakta zorlandığım günlerin birinden  merhaba !  başlıktan ve fotoğraftan anlamış olduğunuz üzere bu gün Wet N Wild markasının en sevdiğim rujunu anlatıyorum sizlere.

Wet N Wild – In The Flesh Ruj
Bilmeyenler için Wet N Wild hayvanlar üzerinde deney yapmayan sayılı kozmetik markalarından biridir. Fiyat açısından performansına göre gayet başarılı. Uygun fiyatlı ürünleri keşfetmeyi seviyorum genellikle. Wet N Wild ülkemizde Gratisler ‘ de satılan bir marka. Benim favori rengim ise In The Flesh.

Wet N Wild – In The Flesh Ruj 
Ruj cam kapaktan oluşuyor ve genellikle çantamdayken kapağına bulaşsa da bu ruju seviyorum. Yumuşak ve kadifemsi yapısıyla dudaklarımı kurutmuyor. Sürümü de gayet basit. Ben bu ruju mac mehr e muadil olarak gösterebilirim. Renkleri birbirine çok benzese de mac mehr in dudaktaki bitişi biraz daha koyu duruyor.

Wet N Wild – In The Flesh Ruj
 Çenemde yeni bir dostum (sivilce) olduğundan dudaktaki duruşunu gösteremiyeceğim  maalesef. Rujların fiyatı en son 10 tl idi. İndirimde 6 tl ye iniyor. Peki ya siz wet n wild dan başka ruj denediniz mi ? bana tavsiye edeceğiniz renkler hangisi ?
                               Bir başka yazımda görüşmek dileğiyle . Mutlu günler ! 

Yorum Gönder

22 Yorumlar

  1. Markayı ilk kez duyuyorum ama rujun rengi çok hoşuma gitti. Fiyatı da gayet uygun. Denk gelirsem alacağım. Teşekkürler! :)

    YanıtlaSil
  2. Renk harikaymıs not aldım canım :)

    YanıtlaSil
  3. Ya bir gün tüm Wet n Wild rujları alıp uzuncana bir yazı hazırlayacağım. herkeste farklı bir rengini görüp vuruluyorum <3 Mocha ile başlayan bir rengi var . Ona ayrı vuruldum. Kesinlikle bak!

    YanıtlaSil
  4. Rengi çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  5. ruja da bayıldım ama sizin ellernizi ve tırnaklarınız ne kadar güzel maşallah canım :)

    YanıtlaSil
  6. Ruj ve oje ne güzel ikili olmuş öyle :)

    YanıtlaSil
  7. Günlük olarak kullandığım renklerden <3 Emeğinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Renkleri çok güzel ama benim dudaklarımı bu seri çok kurutuyor aksine herkesde çok memnun güle güle kullan sende canım 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa kurutuyor mu 🙈 bende öyle bir sorun yapmadı. Teşekkür ederim😊

      Sil