Creıghtons Mango & Papaya Dengeleyici El Kremi


Herkese merhaba kokusuyla beni kendine bağlayan ve  son zamanlarda sürekli kullandığım bu el kreminden bahsetmek istiyorum. Bu ürünü beğenmiş miyim ? tekrar alır mıyım ? gelin hep birlikte inceleyelim :

 Creıghtons  Mango & Papaya Dengeleyici El Kremi  
 Malumunuz kışın da gelmesi sebebiyle neme ihtiyacımız var özellikle de cildimizin! Açıkcası içten takviye yapsak da dıştan takviye yapmayınca cilt sağlıklı nemine kavuşamıyor. içerisinde mango ve papaya barındırıyor. Çekici egzotik Mango & Papaya el kremi kuru ve çatlamış ellerinizi nemlendirir ve besler. Küçük de olsa  çantama el kremi koymadan  evden çıkmayanlardanım. Kışları kuru yazları normal cilt tipine sahip biri olarak bu kremi sevdim. Ellerimi o gergin histen kurtarıyor ve içerisindeki mango özü sayesinde de çok hoş bir koku veriyor ellerime.

 Kremi sürdükten sonra uzun süre emilmesini beklemiyorsunuz , çabuk emiliyor. Tek beğenmediğim yönü ise çabuk bitiyor olması. ya ben hunharca kullanıyorum ya da bu krem biraz az mı ne ? 100 ml olan ürünün 12 ay içerisinde bitirilmesi gerektiği yazıyor arkasında. Eminim ki 12 ayı doldurmadan bitecektir bu ürün. Bittiğinde koşa koşa gidip almam belki ama sevdim bu ürünü yahu! ürün hakkındaki düşüncelerim bu şekildeydi bir başka yazımda görüşmek dileğiyle…

Yorum Gönder

21 Yorumlar

  1. Kış aylarında çok fazla el kremi tüketiyorum ben... Bunu da denerim arada... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. bu serinin tüm kokularını çoook seviyorum her bişeylerini kullandım :D eline sağlık canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Serinin diğer ürünlerini bende merak ediyorum 😊 onlara da bakacağım kuzum

      Sil
  3. Emilmesini beklememek cok güzel, hemen emilmeyen kremleri hiç sevmiyorum bakıyım bu ürüne <3

    YanıtlaSil
  4. Şu soğuklarda en fazla kullandığım el kremleri oluyor. Şu sıralar neutrogena el kremini kullanıyorum gayet memnunum. Biterse bu kremi inceleyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Neutrogena el kremleri de çok güzel geliyor cilde 😊 fakat ben bunun kokusunu daha çok seviyorum ona göre

      Sil
  5. Benim Cildim çok kuru olduğundan vazalin krem den başkasını kullanamıyorum ama denk gelirsem denerim. Takibe aldım bloğunuzu. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  6. Benim Cildim çok kuru olduğundan vazalin krem den başkasını kullanamıyorum ama denk gelirsem denerim. Takibe aldım bloğunuzu. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  7. Benim Cildim çok kuru olduğundan vazalin krem den başkasını kullanamıyorum ama denk gelirsem denerim. Takibe aldım bloğunuzu. Teşekkürler paylaşım için.

    YanıtlaSil
  8. Kış döneminde daha çok tüetiyoruz el kremi. Bunu da listeme not ediyorum, güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  9. Ay küçücük bende sömürürüm bunu :):) madam kokocuğumun el kremleri de çok güzel ^^ blogumda yılbaşı çekilişim var tatlım bekliyorum seni de :*

    YanıtlaSil
  10. mango papaya yenir bu bee :)

    YanıtlaSil
  11. Kisin el kremine doyamiyorum.

    YanıtlaSil