Loreal Paris Casting Sunkiss Renk Açıcı Sprey

Selam okyanuscular bu yazımda  yazları kurtarıcım olan bir üründen bahsetmek istiyorum.
SUNKISS RENK AÇICI SPREY den bahsedeceğim. Çoğunuzunda bildiği gibi loreal paris sunkiss in 2 modelini çıkarttı, birisi krem diğeride sprey olanı. Benim tercihim spreyden yana oldu açıkcası daha pratik geldi gözüme gratis raflarında bakarken:))

Şimdi de üründen bahsedelim biraz :
    ürünün bize idda ettikleri saç rengini aşamalı bir şekilde açmak, ipek gibi yumuşak saçlar, saçlarda doğal güneş ışığı etkisi ve kalıcılık .
Soracak olursanız bu idda edilenler gerçek mi evet kızlar idda ettiklerini uygulamadan sonra doğruladım. Benim açık kahve saçlarım var uçlarına brezilya görünümü verdim ayrıca çok hoş bir kokusu var bence yaz bitmeden alın bir deneyin derim.
Aman dikkat siyah saçları olanlar bütün saçına uygulamadan önce saç ucuna uygulasınlar kırmızı yada turuncu yaptığı söyleniyor şu sıralar ortalıkta. Son olarak kahverengi ve daha açık tonlarda olan saçların çok hoşuna gidecek bir ürün, Benim saçlarımda oluşan rengi merak ederseniz onun içinde tekrardan yazarım, şimdilik hoşçakalın okyanuscular:))
                                                                                       xoxo

Yorum Gönder

13 Yorumlar

  1. Uygulama sonrası saçların sertlesti mi acaba?

    YanıtlaSil
  2. Açıkcası saç uçlarında birazcık sertlik yaptı ama saç bakım yağlarıyla yada kremleri de kullanınca başıma bela olucak bir problem olmadı :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim saçlarımda sertleşme yaptı birazda saç kremi kullanirsam gecer umarım teşekkürlerrr

      Sil
  3. Peroksit mi var bu ürünün içerisinde nasıl açıyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu ürünün içerisinde hidrojen peroksit var tabiki birazcık yıpranma yapıyor haliyle ama gözle görülür şekilde değil :)

      Sil
  4. Not düşülmesi gereken ürünlerden, saçımı boyamak istediğimde deneyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet öyle canım hem saçı aşamalı bir şekilde açtığından kontrol daima sende oluyor :)

      Sil
  5. ne havalı ismi var yaaa :)

    YanıtlaSil
  6. İlk çıkan kremsi yapıdaki olanı alıp kullanmıştım.. Aşamalı olarak saç rengimi açtı.. Ben tamamına değil uçlara ve aralara doğru sürmüştüm.. Sonuç mükemmeldi.. O ürün boyasız saçlar içindi.. Bu sprey formda olanı ise boyalı saçları dahi açıyormuş.. Şuan saçlarım istediğim tonda olduğu için artık kullanmıyorum ama doğal görünüm isteyenler için ideal bir ürün ^^

    Paylaşım çok tatlı olmuş teşekkürler cano <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya samimi yorumun için teşekkür ederim💜 bende krem olanı mı sprey mi diye tereddüt etmiştim ama üşengeç tarafım ağır basınca spreyi almıştım :D

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Kullanılır ama saçınızı dinlendirerek kullanırsanız daha iyi olur :)

      Sil